Vreugdenhil

/Vreugdenhil
Vreugdenhil 2017-09-20T10:16:12+00:00

VREUGDENHIL YOUNG PLANTS

Samen sterker

Vanuit de visie ‘samen staan we sterker’ werkt Plantenkwekerij Klugt intensief samen met Vreugdenhil Young Plants. Als twee zelfstandige bedrijven functioneren we als één organisatie, beide met een eigen identiteit in de markt.
Vreugdenhil Young Plants heeft diverse locaties in De Lier en Naaldwijk. Net als Klugt is Vreugdenhil een plantenkwekerij met een betrouwbare organisatie. De kernwaarden komen overeen en er is veel overlap in de productmix. Ook in productiefaciliteiten zijn beide bedrijven vergelijkbaar. Zowel Klugt als Vreugdenhil beschikken over moderne productiefaciliteiten.

6 Opkweeklocaties, samen 43 hectare.

Dankzij de samenwerking tussen beide bedrijven beschikken we over zes opkweeklocaties met een totaalareaal van maar liefst 43 hectare. Het maakt ons flexibeler – met name in de opkweek van grote volumes – en we kunnen kennis uitwisselen op het gebied van productontwikkeling, teeltonwikkeling en techniek. Onze samenwerking optimaliseert ook marketing & sales, energiemanagement, inkoop, ruimteplanning en vele andere bedrijfsprocessen. Dat resulteert in het continu verbeteren van onze bedrijfsvoering en de kwaliteit van onze eindproducten.