Vacature Zelfstandig medewerker tuinbouw

/Vacature Zelfstandig medewerker tuinbouw
Vacature Zelfstandig medewerker tuinbouw 2022-10-05T10:47:38+00:00

Vacature

Zelfstandig medewerker tuinbouw

Jouw rol:

Als medewerker glastuinbouw sta je aan de basis van het product, waarbij je alle voorkomende werkzaamheden uitvoert onder begeleiding van een teamleider. Werkzaamheden zoals uitzetten, rapen, poten, sorteren en aflever klaar maken, behoren tot het takenpakket. Snelheid en juistheid van uitgevoerde werkzaamheden zijn van belang. Deze vacature geldt voor de locaties in Bleiswijk en de Lier.

Wij vragen:

  • Flexibele en enthousiaste instelling
  • Ervaring in de tuinbouw en soortgelijke functie

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.