Vacature Verkoper Sierteelt

/Vacature Verkoper Sierteelt
Vacature Verkoper Sierteelt 2022-10-05T10:47:17+00:00

Vacature

Verkoper Sierteelt

Jouw rol:

In deze functie ben je als verkoper sierteelt verantwoordelijk voor de verkoop van onze sierteelt. Je onderhoudt contacten met de klanten en spreekt met hen de teeltplanning en bestellingen door. Verder ga je ook op zoek naar uitbreiding in de sierteelt. Uiteraard heb je contact met collega’s van onze teeltafdeling en planning om je werkzaamheden af te stemmen. Locatie Klugt Bleiswijk.

Wij vragen:

  • Nauwkeurig en zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • MBO opleiding
  • Werkervaring in de tuinbouw

 

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.