Vacature Teler (junior / in opleiding)

/Vacature Teler (junior / in opleiding)
Vacature Teler (junior / in opleiding) 2022-10-05T10:46:55+00:00

Vacature

Teler (junior / in opleiding)

Jouw rol:

Wij investeren graag in talent! Ben jij een startende teler en heb je passie om het vak van teler graag te leren, dan zijn we op zoek naar jou! Je komt te werken in een team van ervaren telers, die jou alle kneepjes van het vak gaan leren. De senior teler zal als mentor fungeren voor de startende collega’s.

Als teler in opleiding ga je dagelijks samen met de andere telers de diverse productgroepen zoals groenteplanten, stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed verzorgen. Samen met de andere telers ben je dagelijks bezig met de klimaatbeheersing, watergift, de juiste voedingsniveaus, gewasbescherming en de beoordeling van gewassen. Deze vacature geldt voor de locaties in Bleiswijk en de Lier.

Wij vragen:

  • MBO/MTuS opleiding (werk- en denkniveau)
  • Praktisch, resultaatgerichte instelling
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • Bereidheid tot werken in de weekenden

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Als teler junior bij Klugt Quality Plants heb je continu veel afwisseling in je werk en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.