Vacature Teamleider (senior)

/Vacature Teamleider (senior)
Vacature Teamleider (senior) 2022-10-05T10:46:25+00:00

Vacature

Teamleider (senior)

Jouw rol:

Als teamleider geef je leiding aan een team van medewerkers, je motiveert hen en zorgt in teamverband voor de juiste uitvoering van de diverse werkzaamheden! Samen met je team realiseer je productiedoelstellingen en bewaak je het productieproces. Je begeleidt processen als zaaien, oppotten, uitzetten, stek steken, afleveren, schoonmaken en nog veel meer activiteiten. Toezicht houden op kwaliteit en efficiency is een belangrijk aspect. Je begeleidt de junior-teamleiders. Locatie Klugt Bleiswijk en Klugt De Lier.

Wij vragen:

  • MBO opleiding
  • Communicatief vaardig
  • Ervaring in het leidinggeven
  • Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Als teamleider senior bij Klugt Quality Plants heb je continu veel afwisseling in je werk en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.