Vacature Teamleider (junior / in opleiding)

/Vacature Teamleider (junior / in opleiding)
Vacature Teamleider (junior / in opleiding) 2022-10-05T10:45:59+00:00

Vacature

Teamleider (junior / in opleiding)

Jouw rol:

Als teamleider in opleiding voer jij alle voorkomende werkzaamheden binnen de productie uit en stomen wij jou klaar voor de functie Teamleider.

Je zult bezig zijn met allerlei werkzaamheden, zoals zaaien, oppotten, uitzetten, stek steken, afleveren, schoonmaken etc. Je wordt opgeleid om als Teamleider een groepje mensen te begeleiden en/of zelfstandig een machine of productielijn te kunnen draaien. Je leert hierbij dat alle materialen op tijd klaar staan en alles volgens protocol wordt uitgevoerd. Toezicht houden op kwaliteit en efficiency is een belangrijk aspect. Je teamleden coachen en motiveren is heel belangrijk, wij leren jou hiervoor alle kneepjes van het vak! Locatie Klugt Bleiswijk en Klugt De Lier.

Wij vragen:

  • MBO opleiding
  • Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Als teamleider junior bij Klugt Quality Plants heb je continu veel afwisseling in je werk en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.