Vacature Planner (Bleiswijk)

/Vacature Planner (Bleiswijk)
Vacature Planner (Bleiswijk) 2022-10-05T10:45:26+00:00

Vacature

Planner (Bleiswijk)          

Jouw rol:

Wij zijn op zoek naar een ruimteplanner voor de verschillende productieseizoenen, een optimale planning is de rode draad door ons bedrijf! Je komt op onze vestiging in Bleiswijk in een team te werken waar nauwkeurigheid, stressbestendigheid en de drive naar optimalisatie belangrijke factoren zijn bij het maken van de diverse ruimteplanningen. Deze planningen zijn zowel gericht op de lange termijn als de korte termijn en zijn sterk verweven met de arbeidsplanning. Vanuit de ruimte planning is het dan ook zaak om de bedrijfsleiders mee te nemen in de arbeidsverwachting zodat zij hier op in kunnen spelen. Dagelijks is er contact en vindt er afstemming plaats tussen planning en productie om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Vanuit de lange termijn planning, de evaluatie van voorgaande jaren en de feedback vanuit de productie is het aan jouw om een optimale afweging te maken bij het inplannen van de kwekerij. Het plannen ga je combineren met het maken van nacalculaties, na elk teeltseizoen zal je calculaties van diverse productgroepen samenstellen. Deze taken zal jij samen met een collega op je nemen en samen kunnen jullie dan sparren over de opties en afwegingen in de planning. Je komt terecht in de zeer dynamische werkomgeving van een plantenkwekerij. Wij hebben verschillende seizoenen in een jaar, wat een totaal andere aanpak van plannen vereist. De productie-eenheden variëren van 100 tot 1.000.000 stuks en de diversiteit in gewassen is hoog. Dit maakt de planning een uitdagende en complexe puzzel, wat moet resulteren in een grote voldoening van je werk.

Wij vragen:

  • MBO/HBO opleiding
  • Ervaring in het werken met Excel
  • Sterk cijfermatig inzicht
  • Nauwkeurig, stressbestendig, flexibel
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.