Vacature Machine operator

/Vacature Machine operator
Vacature Machine operator 2022-10-05T10:44:58+00:00

Vacature

Machine operator

Jouw rol:

Als machine operator verricht je machinale bewerkingen ten behoeve van de teelt van groenteplanten, perkgoed en overig plantmateriaal. Verder assisteer je bij het verrichten van handmatige teelt- en verwerkingswerkzaamheden zoals omschreven bij de vacature “zelfstandig medewerker tuinbouw”. De machine operator werkzaamheden bevatten o.a. de machinale bewerking voor het vullen van grond of substraat voor het zaaien en poten van stek en halfwas materialen. In bedrijf stellen van machines, controleren van de werking van machines en het verhelpen van eenvoudige storingen. Deze vacature geldt voor de locaties in Bleiswijk en de Lier.

Wij vragen:

  • MBO opleiding
  • Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.