Vacature Logistiek medewerker/floor manager/fust manager/kwaliteitscontroller

/Vacature Logistiek medewerker/floor manager/fust manager/kwaliteitscontroller
Vacature Logistiek medewerker/floor manager/fust manager/kwaliteitscontroller 2022-10-05T10:44:33+00:00

Vacature

Logistiek medewerker/floor manager/fust manager/kwaliteitscontroller

Jouw rol:

Wij zijn op zoek naar de juiste persoon voor deze combinatiefunctie! Je werkt zowel individueel als in teamverband en bent een persoon die graag initiatieven neemt.

Werkzaamheden bevatten o.a. het controleren van de aangeleverde goederen en materialen a.d.h.v. vrachtbonnen en pakbonnen, signaleren van afwijkingen en problemen. Assisteren bij het laden van vrachtwagens en toezien dat alles volgens planning verloopt. Zorgdragen dat de goederen worden opgeslagen in de opslagruimte en dat deze ruimte er altijd netjes uitziet.  Locatie Klugt Bleiswijk.

 

Wij vragen:

  • Flexibele en enthousiaste instelling
  • MBO opleiding

 

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.