Vacature HR & PR manager

/Vacature HR & PR manager
Vacature HR & PR manager 2022-10-05T10:43:51+00:00

 

Vacature

HR & PR manager

Jouw rol:

In deze uitdagende baan met veel zelfstandigheid draag je bij aan het soepel laten verlopen van HR processen en de administratie. Je voert operationele taken uit zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het invoeren en onderhouden van gegevens in de personeelsinformatiesystemen, verlof -en verzuimadministratie, het plannen en opleiden van medewerkers etc. Op recruitment gebied ben je betrokken bij het opstellen en plaatsen van vacatures en ben je het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Je faciliteert en ondersteunt managers bij de uitvoering en toepassing van het HR beleid en denkt mee over proces verbeteringen. Je gaat alle social-media kanalen up-to-date houden. Tevens ben je betrokken bij de organisatie van beurzen. Locatie Klugt Bleiswijk.

Wij vragen:

  • Initiatiefrijk
  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandig kunnen werken
  • MBO opleiding

 

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.