Vacature Hoofd Teler

/Vacature Hoofd Teler
Vacature Hoofd Teler 2022-10-05T10:43:22+00:00

Vacature

HOOFD TELER (De Lier)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als hoofd teler van onze locatie in De Lier draag jij de volledige verantwoording voor de teelt op deze locatie.  Je bent dagelijks bezig met het aansturen en uitvoeren van alle teeltactiviteiten. Vooraf wordt in het teelt overleg een plantprofiel besproken en een teeltplan opgesteld. Gedurende een teelt zal je dagelijks de gewassen beoordelen en bepalen of bijsturen nodig is om het gewenste eindproduct te kweken. Hierin zal je bijgestaan worden door externe specialisten en intern rondes maken met telers van de andere locaties. Dagelijks bepaal jij de strategie voor de watergift en voer je deze samen met je assistent uit. Per seizoen zal gezamenlijk een passend gewasbeschermingsprogramma bepaald worden welke jij uit zal (laten) voeren en zal bepalen of deze afdoende is. Je draagt zelf verantwoording voor de staat van de waterinstallatie en voert, indien nodig, onderhoud uit of laat dit uitvoeren. Gedurende het groenteseizoen, van oktober t/m januari, staan hygiëne en plantkwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst en zal hier dagelijks je focus op liggen. Hierbij staat de leverdatum vast en produceren we een product dat moet voldoen aan de specifieke wensen van de klant. In het vroege voorjaar produceren we zaaigoed waarbij uniformiteit voorop staat. Gedurende de rest van het voorjaar en in de zomer produceren we perkgoed, dit is allemaal vooraf verkocht en gaat in acties of daghandel weg. Hier is de focus weer gericht op een eindproduct van hoge kwaliteit en klantgerichtheid. De planten hebben natuurlijk 7 dagen in de week zorg nodig, daarom  begin je door de weeks ‘s ochtends op tijd en ben je op tijd klaar. Zaterdag is het vaak een korte ochtend werk. Gedurende het jaar is er dus een grote diversiteit aan teelten en wensen van de klanten. Dit maakt het een zeer dynamische werkomgeving met veel uitdagingen, wat moet resulteren in een grote voldoening van je werk.

Wij vragen:

  • Passie en interesse in de opkweek van planten.
  • MBO/HBO opleiding (werk- en denkniveau)
  • Ervaring in een soort gelijke functie
  • Praktisch, resultaatgerichte instelling
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • Spuitlicentie of de bereidwilligheid om die te halen
  • De ambitie om een eigen locatie te draaien
  • Bereidheid tot weekendwerk
  • Je houdt je gemakkelijk staande in een dynamische omgeving
  • Kan goed leiding geven aan de rest van het team

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Als Hoofd Teler bij Klugt Quality Plants kies je voor zekerheid en een  samenwerking voor de lange termijn. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. We produceren producten van een hoge kwaliteit en stellen daarvoor ook materiaal van een hoge kwaliteit beschikbaar. Je komt terecht in echt familie bedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s die bereid zijn elkaar te helpen. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je hebt recht op 25,5 vakantiedagen maar tijd-voor-tijd opbouwen behoort tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.