Vacature Bedrijfsleider (Bleiswijk/De Lier)

/Vacature Bedrijfsleider (Bleiswijk/De Lier)
Vacature Bedrijfsleider (Bleiswijk/De Lier) 2022-10-05T10:42:57+00:00

 

Vacature

Bedrijfsleider (Bleiswijk/De Lier)

Jouw rol:

Wij zijn voor de nabije toekomst op zoek naar een bedrijfsleider, de inwerkperiode zal ongeveer 1,5 jaar zijn om vervolgens leiding te gaan geven over een opkweekruimte van 6 ha glas. Voorafgaand aan een seizoen maak je een werkplanning en een indeling van het personeel. In de dagelijkse operatie start jij de dag op met de werknemers en geef je instructies over de uit te voeren handelingen. Je controleert de kwaliteit van het werk, de sfeer op de werkvloer en de snelheid van de handelingen. Onder jouw verantwoording worden alle orders gereedgemaakt, dit volgens de wensen van de klant. Je stemt met de telers af wat de planning van de volgende dag is en zorgt dat de nodige handelingen tijdig uitgevoerd kunnen worden. Gezien de hoge verantwoordelijkheid in deze functie zal je ook lid worden van het management team van Klugt Quality Plants . Onze plantenkwekerij is een dynamisch bedrijf met meerdere seizoenen in een jaar waardoor geen dag hetzelfde is. Alle producten zijn vooraf verkocht, het levermoment staat vast of de producten gaan in de daghandel weg. Dit maakt het een uitdagende functie waarin je goed vooruit moet kijken, maar ook de flexibiliteit moet hebben om snel te schakelen.

Wij vragen:

  • Flexibele, goede planner, een echter organisator
  • Stressbestendig, doorzetten, hands-on mentaliteit
  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • MBO opleiding
  • Ervaring in de tuinbouw
  • Ervaring in het leidinggeven
  • bereidheid tot werken op zaterdagen

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Als bedrijfsleider bij Klugt Quality Plants heb je continu veel afwisseling in je werk en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.