Vacature Assistent bedrijfsleider

/Vacature Assistent bedrijfsleider
Vacature Assistent bedrijfsleider 2022-10-05T10:42:11+00:00

Vacature

Assistent bedrijfsleider

Jouw rol:

Samen met de bedrijfsleider geef je leiding op de werkvloer. Je bent oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is belangrijk dat je goed kan plannen en organiseren. Je vindt het leuk om een team van mensen aan te sturen. Locatie Klugt Bleiswijk.

Wij vragen:

  • Stressbestendig, doorzetten, hands-on mentaliteit
  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • MBO opleiding in financiële richting
  • Ervaring in de tuinbouw
  • Wel enige ervaring in het leidinggeven

 

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koos van der Klugt.