Sierteelt

Sierteelt is een belangrijke divisie in ons bedrijf. We leveren al jaren een breed assortiment aan sierteeltproducten dat afgestemd is op de specifieke wensen van de klant. Ons doel is een zo hoog mogelijk resultaat te behalen voor de klant/retailer. Om dit doel te bereiken bieden wij een totaalpakket aan. Zo staan wij garant voor onze kwaliteit en bieden wij een zeer hoog service niveau aan. Een onderdeel daarvan kan zijn de producten winkelklaar te maken per filiaal, tegen een zeer concurrerende prijs.

Verder kunnen wij naast mooie planten als toegevoegde waarde veel informatie aanbieden over shelf life, tuinwaarde (consumentenwaarde) en marketing van de producten die we in het assortiment hebben/leveren. Met behulp van deze kennis komen we samen met de klant tot de optimale inrichting van het assortiment.

Dit in combinatie met onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zorgt dat wij de beste keuze zijn op het gebied van sierteelt.

Jonge planten

Door onze jarenlange ervaring in het bewortelen van stekken en onze moderne productie faciliteiten, zijn wij in staat het beste uitgangsmateriaal voor u te creëren. Om een gezonde start van uw productie te garanderen hanteren wij de hoogste hygiëne eisen. Wij beschikken over alle relevante MPS certificeringen op dit gebied. Door ons flexibele productieproces zijn wij niet gebonden aan een specifieke traymaat waardoor wij op uw wensen kunnen inspelen. Verder hebben wij ervaring met het exporteren naar diverse landen in Europa

Geraniums en perkgoed

In het voorjaar produceren wij een zeer breed assortiment aan perkgoed en geraniums. Wij kunnen u voorzien van zowel daghandel als vooraf geplande acties. Indien gewenst kunnen wij de producten per filiaal mengen om deze volledig winkel klaar te maken. Onze moderne productie faciliteiten en een zeer ervaren team maken het mogelijk om het hele seizoen een constante kwaliteit te produceren. Tevens beschikken wij over alle relevante MPS certificeringen op dit gebied. Alle producten worden naar de specifieke wensen van de klant geproduceerd. Door onze jarenlange ervaring en eigen proeven die we hebben uitgevoerd kunnen wij uw adviseren over het optimale assortiment.

Zomer Bloeiers

Gedurende de zomer produceren wij een divers assortiment aan zomer bloeiers. Door een ervaren team en moderne productie faciliteiten is het mogelijk een constante kwaliteit te leveren. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen houden wij ook gedurende deze teelt een streng hygiëne protocol aan. Wij zijn in het bezit van alle MPS certificaten die relevant zijn op dit gebied. Alle producten worden naar de specifieke wensen van de klant geproduceerd. Het assortiment wordt jaarlijks verbeterd om aan de wensen van de markt te blijven voldoen.

nl_NL_formalDutch