Vacature Planner Productie / Ordervoorbereider

/Vacature Planner Productie / Ordervoorbereider
Vacature Planner Productie / Ordervoorbereider 2021-06-04T21:12:33+00:00

Vacature

Planner Productie / Ordervoorbereider

Jouw rol:

Wij zijn op zoek naar een ruimteplanner voor de verschillende productieseizoenen, een optimale planning is de rode draad door ons bedrijf!

Op ons kantoor op de locatie Bleiswijk kom je in een team te werken waar nauwkeurigheid en stressbestendigheid belangrijke factoren zijn bij het maken van de diverse ruimteplanningen. Tevens zal je productielijsten samenstellen, productieaantallen tellen en registreren. Je rapporteert aan de operationeel manager.

Naast deze planning is het voorbereiden van de orders ook een belangrijk aspect van de functie. In nauwe samenwerking met de andere afdelingen vergaar je de benodigde informatie om deze om te zetten en te verwerken tot de benodigde inkooporders en uiteindelijk ook voor de afdeling verkoop informatie bevat voor het maken van de verkooporders.

Dagelijks is er contact en vindt er afstemming plaats tussen planning en productie om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Je zal ook inkopen doen voor plantmateriaal en diverse productiematerialen. Na afloop van een teeltseizoen zal je diverse nacalculaties opstellen.

Wij vragen:

  • Afgeronde opleiding op HBO niveau
  • Je bent zeer bedreven met Excel
  • Sterk cijfermatig inzicht
  • Goed kunnen communiceren met alle lagen van de organisatie
  • Nauwkeurig, stressbestendig, flexibel

Wat kun je van ons verwachten:

  • Een plezierige bedrijfscultuur in een familiebedrijf met een team van enthousiaste collega‚Äôs
  • Een fulltime werkweek
  • Marktconform salaris

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan en stuur je CV naar vacature@klugtqualityplants.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gillis Meijlink. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Als we hulp nodig hebben, dan weten we de bureaus te vinden.