Groenteplanten

Klugt Quality plants behoort tot de top op het gebied van groenteteelt. Op onze hypermoderne bedrijfslocaties kweken wij paprika, tomaat, pepers, komkommers en aubergines.

Wij leveren planten van een hoge en constante kwaliteit. Dit is mogelijk door veel aandacht en doordat de optimale teeltvoorwaarden voor u planten aanwezig zijn. Zo beschikken wij over de modernste technieken en voldoen we aan de hoogste hygiëne-eisen. Bovendien beschikken wij over 37 afdelingen zodat uw planten altijd in het juiste klimaat geteeld worden.

Naast  de goede kwaliteit bieden wij ook een goede service aan. Zo zijn wij in staat planten op maat te kweken en te leveren, door de productie op specifieke wensen van de klant af te stemmen. U bent voor en tijdens de productieperiode van harte welkom om deze wensen te bespreken en de opkweek te volgen.

Tomaat

Door onze moderne productiefaciliteiten en een ervaren teeltteam zijn wij in staat de tomatenplant te creëren die aan uw eisen voldoet.  Om een gezonde start van uw productie te garanderen houden wij de hoogste hygiëne eisen aan. Het enten gebeurt in eigen beheer op een locatie van Vreugdenhil

Paprika en Peper

Door onze jaren lange ervaring met het opkweken van paprika en peper planten en onze moderne faciliteiten zijn wij in staat de plant te kweken die aan al uw wensen voldoet. Onze verkopers en telers zullen vooraf met u de essentiële productspecificaties doornemen en met u meedenken, om voor u de optimale plant te creëren. 

Komkommer

Met behulp van onze moderne faciliteiten en de kennis binnen ons team zijn wij in staat de optimale plant voor u te creëren. Om een gezonde start van uw productie te garanderen houden wij de hoogste hygiëne eisen aan. 

nl_NL_formalDutch